Vrijwilligers gezocht

Stichting de Zandse Kerk is druk met de voorbereidingen om allerlei activiteiten weer op te pakken. Als corona geen roet in het eten gooit, is het in september zo ver. Bij alle activiteiten helpt een enthousiast team van vrijwilligers. Wegens uitbreiding van de werkzaamheden zoekt de Zandse Kerk twee vrijwilligers: een conciërge en iemand die thuis is in facilitair management.

Woon je in de buurt van de Zandse Kerk en heb je wat vrije tijd over, dan kun je onze conciërge worden. Je komt in het team van de beheerder. Als conciërge open je op afspraak de Zandse Kerk, je bent aanwezig bij de activiteiten en verleent tijdens de activiteiten service, zoals bijvoorbeeld het maken van koffie en thee. Na de activiteit sluit je de kerk weer af. Wij zijn op zoek naar iemand die consciëntieus is met gevoel voor service.

Bovendien zoeken we een facility manager. De aandachtsgebieden zijn o.a. facilitaire diensten, relevante wetgeving op het gebied van huisvesting en veiligheid (o.a. brandmeldinstallatie). Er liggen al de nodige draaiboeken klaar. Een vereiste is dat je deskundig bent op dit gebied. Functieprofiel bestuurslid faciliteiten en huisvesting.

Kom jij ons vrijwilligersteam versterken? Heb je interesse of eventuele vragen, graag mailen naar: voorzitter@zandsekerk.nl