Op de koffie in de Zandse Kerk

Wat hebben we lang moeten wachten, maar nu is het dan eindelijk zover, Stichting de Zandse Kerk start weer met de populaire en gewaardeerde maandelijkse koffieochtenden in de Zandse Kerk in Huissen. De eerste koffieochtend na anderhalf jaar gedwongen pauze is op woensdag 25 augustus 2021.

De inloop is vanaf 10.00 uur, vanaf 10.30 uur beginnen we met het koffieschenken. De koffieochtend duurt tot 12.00 uur. De kosten bedragen 3 euro per persoon voor meerdere kopjes koffie met wat lekkers erbij.

Voor jullie en onze veiligheid houden we ons uiteraard aan de huidige coronamaatregelen. Bij binnenkomst registreren we de bezoekers en vragen we je jouw vaccinatiebewijs of een negatief testresultaat van maximaal 48 uur oud te tonen. Wij kunnen op dit moment niet voorzien of we deze maatregelen nog moeten aanpassen door latere wijzigingen in het coronabeleid. De 1,5 meter maatregel is nog steeds van kracht, daarom kunnen wij deze ochtend maximaal 75 bezoekers ontvangen. Wij vertrouwen erop dat je hiervoor begrip hebt. Helaas vol is vol.

Laat je door deze maatregelen niet weerhouden om te komen, want het wordt als vanouds gezellig. De gastvrouwen en vrijwilligers staan weer te trappelen om je te ontvangen en nodigen je van harte uit. Er valt veel bij te praten.
Voor contact met de werkgroep Koffieochtenden, mail info@zandsekerk.nl