Koffieochtend gaat niet door

KOFFIEOCHTEND GAAT NIET DOOR
De koffieochtend in de Zandse Kerk van 24 november komt te vervallen in verband met de verslechterde situatie rond Corona. Wij willen niet dat onze bezoekers en vrijwilligers onnodig risico lopen.

We hopen de draad zo snel mogelijk weer op te pakken.

===

Tijdens de koffieochtend in oktober van Stichting de Zandse Kerk leek het net herfst in de kerk, want Betsie Jansen had weer diverse mooie herfsttaferelen gemaakt. Het zag er prachtig uit!

Ben je benieuwd hoe Betsie de kerk de volgende koffieochtend inricht? Kom dan naar de koffieochtend op woensdag 24 november. Vanaf 10.00 uur is de inloop en we starten om 10.30 uur met koffie schenken. De kosten zijn 3 euro per persoon voor meerdere kopjes koffie met iets lekkers erbij.

Uiteraard handelen we naar de laatste en actuele geldende coronamaatregelen. Op dit moment is niet te voorzien of deze maatregelen nog gewijzigd gaan worden. Voor nu is het bij binnenkomst controle van de QR-code, vaccinatiebewijs of testbewijs. Verder het dringende advies om 1,5 meter afstand te bewaren. Het dragen van mondkapjes is niet verplicht.

Ondanks deze maatregelen, voor ieders eigen veiligheid, weten wij zeker dat de gezelligheid en de sfeer weer als vanouds zullen zijn. De gastvrouwen en vrijwilligers kijken er naar uit om jullie allemaal weer te mogen verwelkomen in onze gezellige en warme Zandse kerk. Voor contact met de werkgroep Koffieochtenden mail naar: info@zandsekerk.nl