Jos Jeurissen Podium

Het podium in de Zandse Kerk in Huissen heet voortaan Jos Jeurissen podium, naar de oud-voorzitter van Stichting de Zandse Kerk. Het bestuur ziet het naambord als blijvende erkenning en eerbetoon aan Jos voor zijn tomeloze inzet voor de kerk.

Jeurissen heeft een positieve bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de Zandse Kerk tot de organisatie die er nu staat. Hij heeft dit ook gedaan in periodes van grote beslommeringen in zijn privéleven. Waar anderen wellicht de handdoek in de ring zouden gooien, ging hij door.

Jeurissen is bijna 8 jaar bestuurlijk actief geweest en stond samen met vele vrijwilligers aan de wieg van nieuwe ontwikkelingen. Vanaf de oprichting van Stichting de Zandse Kerk in 2014 tot september 2020 is Jeurissen voorzitter geweest. Als voorzitter had hij oog en oor voor de vele vrijwilligers die in de kerk werken.

Afgelopen september heeft hij zijn voorzitterschap neergelegd en overgedragen aan Huib Fienieg. Jeurissen blijft voor ’t Zand ‘de Redder van de Kerk’. De kerk is nu ‘het sociaal en cultureel kloppend hart’ van de gemeenschap. Het bestuur is Jos dankbaar dat hij met zijn team van vrijwilligers dit voor elkaar heeft gebokst.