Gezellig op de koffie in de Zandse Kerk

De werkgroep Koffieochtenden van Stichting de Zandse kerk organiseert iedere laatste woensdag van de maand een gezellige koffieochtend. De deuren van de Zandse kerk staan op 29 juni weer voor iedereen open.

Ook in de zomermaanden gaan de koffieochtenden gewoon door, want juist in deze maanden houden veel verenigingen een zomerstop en is er weinig te doen voor veel mensen. Een trouwe bezoekster uit Doornenburg gaf de Zandse Kerk een prachtige pentekening van de kerk. Pastor Hofstede heeft naast haar gewoond en na zijn overlijden ontving zij deze tekening. De tekening is van de hand van Huissenaar Frans Muller. “Wij zijn dankbaar voor deze mooie aanwinst.”

Op woensdag 29 juni start de inloop van de koffieochtend als vanouds om 10.00 uur en om 10.30 uur begint het koffieschenken en er zit altijd iets lekkers bij. De kosten zijn 3 euro per persoon. Hopelijk vinden weer veel bezoekers de weg naar deze koffieochtend. De gastvrouwen en vrijwilligers van de koffieochtenden kijken er naar uit, jullie ook? Voor contact met de werkgroep Koffieochtenden mail naar info@zandsekerk.nl