Enthousiaste vrijwilligers gezocht

Stichting de Zandse Kerk zet zich in voor het behoud van de authentieke Zandse Kerk als sociaal en cultureel kloppend hart binnen ’t Zand en daarbuiten. Dit doen wij gezamenlijk met een groep enthousiaste vrijwilligers. Nu de activiteiten weer toenemen zijn wij op zoek naar de volgende vrijwilligers:

Vrijwilligers voor klus- en onderhoudswerk
In en om het historische kerkgebouw is altijd genoeg te doen. De onderhoudsgroep zoekt versterking: Vrijwilligers die het leuk vinden om wekelijks klussen binnen onze organisatie op te pakken of oproepbaar zijn om samen met andere vrijwilligers bepaalde projecten aan te pakken. Ben je handig? Kun je goed sjouwen of ben je een vakman op onderhoudsgebied? Dan zijn we op zoek naar jou.

Vrijwilliger voor horeca
De coördinator van de horecagroep zoekt een ‘rechterhand’. Een persoon die onder leiding van en samen met hem de kwaliteit van de horeca bewaakt, het horecateam aanstuurt en plant voor en helpt bij evenementen en bij de inkoop. Samen met de coördinator zorg je voor een gezellige sfeer en telkens weer voor een goed resultaat.

Vrijwilliger voor activiteiten
De coördinator activiteiten wil graag samen met iemand de activiteiten van de Zandse Kerk bedenken, plannen en organiseren. Werk je graag samen, zit organiseren je in het bloed? Dan is deze vrijwilligersfunctie beslist iets voor jou.

Wil je ook vrijwilliger worden bij de Zandse Kerk? E-mail dan naar Arnold Ratering: arnoldratering@gmail.com of bel 06-48731649 en geef aan wat je leuk vindt om te doen.