Audiovisuele vrijwilliger gezocht

Kom ons uitvaartteam versterken?

Wij zijn op zoek naar een audiovisuele vrijwilliger. Binnen de Zandse Kerk in Huissen ondersteunt een enthousiaste groep vrijwilligers bij de uitvaarten, als voorganger, als koster of als audiovisuele vrijwilliger. De vrijwilligers dragen allen bij aan een goed verloop van uitvaartceremonies en condoleances in de historische Zandse Kerk. Voor de audiovisuele ondersteuning zoeken we versterking.

Als audiovisuele vrijwilliger ben je op afroep beschikbaar wanneer een uitvaart zich aandient. Dit is meestal 6 á 7 dagen voorafgaand aan de uitvaartceremonie bekend. Via de coördinator van onze Werkgroep Uitvaarten of rechtstreeks vanuit de uitvaartverzorger krijg je het verzoek tot ondersteuning in de kerk. Dit betekent het bedienen van de beeld- en geluidsinstallatie van de Zandse Kerk en het samenstellen van een PowerPointpresentatie voor gebruik tijdens de uitvaartceremonie of de condoleancebijeenkomst. Gezien de situatie is het zorgvuldig omgaan met het verdriet van nabestaanden en een goed invoelingsvermogen een vereiste.

Voor genoemde vrijwilligersfunctie is interesse voor en affiniteit met audio en beeld vanzelfsprekend gewenst. De Werkgroep Uitvaarten zorgt voor goede inwerking, begeleiding en ondersteuning. Kom jij ons enthousiaste team als audiovisuele vrijwilliger versterken? Heb je interesse of eventuele vragen, graag mailen naar: info@zandsekerk.nl