Vrienden van Stichting de Zandse Kerk

Wordt een waardevolle vriend van de Zandse Kerk!

Wij verheugen ons erop je mede te kunnen delen dat wij een opwindende stap zetten in de richting van een hechtere gemeenschap en een effectievere uitvoering van onze missie. We introduceren met trots het “Vrienden van de Zandse Kerk” en we nodigen jou uit om een belangrijke rol te spelen in het behoud en de bloei van ons cultureel erfgoed.

Als Vriend van de Zandse Kerk wordt jouw betrokkenheid een essentieel onderdeel van onze inspanningen. Door een jaarlijkse bijdrage van minimaal € 50 euro ondersteun je niet alleen onze historische kerk, maar draag je ook bij aan het organiseren van culturele evenementen en het openhouden van onze deuren voor iedereen die de pracht en betekenis van de Zandse Kerk wil ervaren. Jouw voortdurende steun is van onschatbare waarde en draagt bij aan het behoud van ons erfgoed.

Naast het feit dat je een cruciale rol speelt in het behoud van de Zandse Kerk, biedt jouw bijdrage als Vriend ook speciale voordelen. Je krijgt exclusieve toegang tot evenementen, de mogelijkheid om deel te nemen aan boeiende rondleidingen en de gelegenheid om actief deel te nemen aan onze gemeenschap.

Samen kunnen we ervoor zorgen dat de Zandse Kerk niet alleen een historisch monument blijft, maar ook een bruisend centrum voor cultuur, geschiedenis en verbinding. Jouw betrokkenheid maakt echt het verschil.

Word vandaag nog een Vriend van de Zandse Kerk en draag bij aan een levendige toekomst voor ons erfgoed!

Wil je ook vriend van de Zandse Kerk worden? Via deze link kom je bij het aanmeldformulier en kun je je aanmelden.