Deuren Zandse Kerk weer open voor koffieochtend

Eindelijk is het zover: woensdag 30 maart start de gezellige en populaire maandelijkse koffieochtend weer in de Zandse Kerk in Huissen, nu gelukkig zonder coronabeperkingen.
Het geduld van de gastvrouwen is erg op de proef gesteld en wat hebben ze de bezoekers gemist. Gastvrouw Ansje Verhaegh: “We staan te popelen om weer te beginnen. Alle gastvrouwen hebben er veel zin in om de trouwe bezoekers weer als vanouds te mogen begroeten.”
Deze koffieochtend staat in het teken van Pasen. De inloop is vanaf 10.00 uur en om 10.30 beginnen we met het koffieschenken. De bijdrage is 3 euro per persoon. Hiervoor krijgt iedereen meerdere kopjes koffie/thee met wat lekkers erbij. Iedereen is van harte welkom. Voor contact met de werkgroep Koffieochtenden mail naar: info@u177237p226229.web0160.zxcs-klant.nl

 

Informatietafel over dementie
Er is deze ochtend een speciale tafel met informatie over dementie. Karin Wolfs, casemanager bij RijnWaal Zorggroep en Wilmy Viëtor, coördinator Alzheimer Café, zijn aanwezig om vragen te beantwoorden. Een casemanager is voor zowel de persoon met dementie als voor de mantelzorger een persoonlijk begeleider met kennis van en ervaring over dementie. Heb je zelf vragen of vragen over een buur of familielid schroom niet om Karin of Wilmy te benaderen.