Kom gezellig koffiedrinken in de Zandse Kerk

Op de koffieochtend van september wisten ondanks het slechte weer veel bezoekers de weg te vinden naar de Zandse Kerk. Het is prettig dat de 1,5 meter afstand niet meer van toepassing is.

Stichting de Zandse Kerk nodigt iedereen graag uit voor de volgende ochtend op woensdag 27 oktober. De inloop is vanaf 10.00 uur en om 10.30 wordt er koffie geschonken met daarbij natuurlijk wat lekkers. De kosten zijn 3 euro per persoon.

Houd er rekening mee dat de QR-code, vaccinatiebewijs of negatief testbewijs gecontroleerd worden. De gastvrouwen hopen weer veel bezoekers te mogen begroeten. En voor diegenen die deze koffieochtenden nog niet kennen, kom gerust binnenlopen voor een warm welkom en voor lekkere koffie.

Voor contact met de werkgroep Koffieochtenden kun je mailen naar: info@u177237p226229.web0160.zxcs-klant.nl