Zandse Kerk neemt deel aan Rabo ClubSupport

De Zandse Kerk is een authentiek monument midden in de wijk ‘t Zand in Huissen. Het is een belangrijk herkennings- en ontmoetingspunt voor velen. Stichting de Zandse Kerk doet mee aan de Rabo ClubSupport actie. Alle leden van de Rabobank kunnen van 4 tot 25 oktober hun stem uitbrengen. Help ons aan zoveel mogelijk stemmen. Iedere stem is geld waard!

Ons doel is dit mooie kerkgebouw in stand te houden en beschikbaar te houden voor de gemeenschap. Uiteraard brengt het onderhoud en gebruik van de kerk veel kosten met zich mee. We organiseren daarom veel maatschappelijke en culturele activiteiten, zoals de wekelijkse avond van De Klup, de maandelijkse koffieochtend, wandelhalfuurtjes, concerten, enzovoorts. Op 9 februari 2022 openen we een Alzheimer Café. Deze activiteit brengt ook kosten met zich mee, denk bijvoorbeeld aan het inhuren van sprekers.

Rabobank Maas en Waal – Oost Betuwe steunt verenigingen en stichtingen in Lingewaard, Overbetuwe en de regio Maas en Waal. Hiervoor stelt de Rabobank een bedrag van 125.000,- euro beschikbaar. De leden van de bank bepalen hoe dit geld verdeeld wordt. Hoe meer mensen op ons stemmen, hoe meer geld we krijgen. Ben je lid van de Rabobank? Stem dan op ons! Ga naar www.rabobank.nl/clubsupport en breng jouw stem uit. Help ons dit prachtige ontmoetingscentrum in stand te houden.