Uitvaarten in de Zandse Kerk

Sinds het kabinet dit voorjaar de coronamaatregels afkondigde, hebben uitvaarten in de Zandse Kerk toch steeds doorgang kunnen vinden en dat kan nu nog steeds. In de Zandse Kerk zijn alle voorgeschreven maatregelen getroffen om familie en vrienden van de overledene op veilige wijze te ontvangen. Maximaal 80 mensen kunnen een afscheidsceremonie zonder aansluitend samenzijn (zoals een koffietafel) bijwonen.
Benieuwd naar de mogelijkheden bij uitvaarten, juist in deze roerige tijden? Loop gerust eens binnen of bel voor informatie de Zandse Kerk 06-14803998 of Aster/Bloesem 06-41211199.
Voor veel inwoners van Huissen en omgeving is de Zandse Kerk een fijne en betekenisvolle locatie. Zij kiezen graag voor de Zandse Kerk wanneer ze een uitvaart moeten regelen. Ook het naastgelegen uitvaartcentrum ‘Bloesem: huis van afscheid’ is geopend en kan worden ingezet als sfeervolle plek om een overledene op te baren. De ervaring van Tessa Hendriks, eigenaresse ‘Bloesem’ en ‘Aster uitvaartzorg’, is dat juist in deze tijd een huiselijke, sfeervolle omgeving belangrijk is. “In kleinere kring samenkomen wanneer je afscheid moet nemen van een geliefde voelt prettiger in een warme setting.”