Zandse Kerk pakt draad weer op

Nu de coronamaatregelen zijn versoepeld heeft Stichting de Zandse Kerk haar deuren weer geopend voor de verschillende activiteiten. De nodige maatregelen zijn getroffen om de kerk ‘coronaproof’ te maken. We kunnen u met een gerust hart welkom heten.
Voor koren en muziekverenigingen is er voldoende ruimte in de kerk om op 1,5 meter afstand te repeteren.

Helaas hebben we de plannen voor een inspiratiemiddag over dementie, de presentatie van dementienet Huissen en de opening van het Alzheimer Café Lingewaard tot 2021 uit moeten stellen.
Dit geldt ook voor de koffieochtenden. Afwegingen zijn geweest dat de meeste van onze bezoekers behoren tot ‘de kwetsbare groep mensen’ en de te houden afstand van 1,5 meter niet bevorderlijk is voor de sfeer en de verstaanbaarheid van de gesprekken.