Wie van de drie heeft dementie

Tijdens de zomerstop van het Alzheimer Café Lingewaard is er een extra programma over dementie in de Zandse Kerk in Huissen. Op woensdagavond 10 juli speelt Theatergezelschap ‘Aan De Lijn’  de prachtige en vrolijke voorstelling ‘Wie van de drie heeft dementie’. De voorstelling is voor iedereen die in zijn omgeving te maken heeft met dementie of daar meer over wil weten. Op ludieke wijze wordt met deze voorstelling duidelijk gemaakt wat het betekent voor mensen om dementie te hebben of iemand in hun omgeving te kennen die dementie heeft.

Voorstelling
Twee zussen en een broer op leeftijd proberen te ontdekken wie van de drie dementie heeft. Ze doen muzikale en geheugentesten. Ze komen er tot hun eigen tevredenheid achter, maar toch blijft het in het ongewisse of één van de drie dementie heeft en zo ja wie.

Naast het onderwerp dementie gaat de voorstelling vooral over de communicatie tussen de zussen en de broer. Ze gaan nog altijd met elkaar om zoals in hun kinderjaren. Het is een spel van macht, onmacht en bondjes maken en toch om elkaar geven. Het is een feest van herkenning. Dit wil je niet missen!

Informatie
Iedereen is 10 juli van harte welkom in de Zandse Kerk, Van Wijkstraat 33 in Huissen. Onze vrijwilligers zorgen voor een warm welkom.
De Kerk is open vanaf 19:00 uur. Het programma begint om 19:30 uur.
De toegang is gratis. Graag aanmelden voor deze avond per e-mail: lingewaard@alzheimervrijwilligers.nl

Neem wat geld mee, want voor- en na de voorstelling en in de pauze is de bar open.