De koffieochtend van woensdag 26 juni staat in het teken van het EK VOETBAL.

Onze gastvrouwen van de Zandse kerk heten de bezoekers, die in steeds grotere aantallen de  koffiemorgen komen bezoeken, op 26 juni van harte welkom.

De bezoekers kunnen er onder het genot van verse koffie/thee en een smakelijke traktatie, misschien zelfs oranje koeken als verrassing, de verrichtingen van het Nederlands elftal met elkaar bespreken. Maar ook als je niets van voetbal weet kun je toch genieten van de gezellige sfeer en met de aanwezige bezoekers een praatje maken. De Zandse kerk zal gehuld zijn in oranje tinten. We zien je graag verschijnen voor een ochtend vol gezelligheid en voetbalsfeer! Vanaf 10.00 uur is de inloop en om 10.30 uur wordt de koffie/thee uitgeschonken. Als je wilt trek dan je mooiste oranje kleren aan en kom gezellig naar de Zandse kerk.

Kom je ook!