Open kinderpodium in de Zandse Kerk

Op 25 mei vindt er van 18.30 tot 20.00 uur een bijzondere activiteit plaats in de Zandse Kerk: Het Open Kinderpodium. Dit evenement wordt georganiseerd door de samenwerking tussen de Wijkorganisatie ’t Zand Binnen – Buiten en Stichting de Zandse kerk. Ben je een jong talent dat graag op het podium staat? Of wil je gewoon een keer je je kunsten laten zien? Dan is dit jouw kans!

Wat kun je verwachten?

Of je nu kunt rijmen, zingen, dansen, grapjes maken, goochelen, tekenen, je oren bewegen og gewoon hel goed publiek bent, het open podium is de perfecte plek om je talent te laten zien. Schrijf op een briefje war je gaat doen en welke muziek je nodig hebt, en klim op dat podium!

Vergeet vooral je ouders en familie niet mee te nemen! Ze kunnen je aanmoedigen terwijl je schittert op het podium

Gratis toegang