“Sinterklaasgezelligheid en Engelenverrassingen: Een Warme Koffiemorgen in de Zandse Kerk!”

Deze woensdag kwamen we samen voor onze maandelijkse koffiemorgen. De Zandse kerk was omgetoverd tot een gezellige plek waar je meteen de warmte voelde toen je binnenliep. Onze Koffiemorgen-heldinnen stonden paraat om iedereen te begroeten, terwijl het altaar, toverhanden van Betsie Janssen, in volle Sinterklaasglorie straalde.

Om 11.30 uur precies begon het feest van koffie en thee, vergezeld door de meest verrukkelijke speculaas muffins. Serieus, die dingen waren zo lekker dat Sinterklaas er zelf waarschijnlijk zijn mijter voor zou afzetten!

Tijdens het welkomstwoord werd even stilgestaan bij twee vaste bezoekers die ons helaas ontvallen zijn. Een kaarsje werd ontstoken, en we namen een minuut stilte in acht. Maar al snel vulde de ruimte zich weer met het geluid van gezellige kletspraatjes en hartelijke verhalen.

Tegen 11.30 uur, toen sommige early birds al begonnen te denken aan hun exit, pakte Ansje Verhaegh de microfoon. Ze bedankte iedereen voor hun aanwezigheid waarna de bezoekers met applaus de vrijwilligers, die ons elke maand weer in de watten leggen, bedankten. Als kers op de taart had Betsie natuurlijk weer een verrassing voor ons in petto. Iedereen kreeg een schattig engeltje met een kaartje waarop namens de vrijwilligsters een warm dankjewel stond voor onze gezellige koffiemomenten, en natuurlijk werden ook alvast fijne kerstdagen toegewenst.

Noteer het maar vast in je agenda, want de volgende koffiemorgen staat gepland op woensdag 27 december. We kunnen nu al niet wachten! 🎅☕️🎄