Alzheimer Café Lingewaard swingt 2023 uit!

Op 13 december komt het Danspaleis naar het Alzheimer Café Lingewaard in de Zandse Kerk in Huissen. Haal je dansschoenen uit de kast en trek je mooiste kleren aan want we gaan lekker swingen en genieten van vrolijke en gezellige dansmuziek. Voetjes van de vloer of meedeinen en zingen vanuit de stoel, alles is mogelijk.

Het Danspaleis is een dansfeest waar de krakers van toen worden gedraaid. Met een bevlogen platendraaier, feestelijk decor en dansers die je ten dans vragen. De platendraaier trekt klassiekers uit de koffer van rock-‘n-roll, smartlap, Engelse wals tot twist. Een feest van herkenning voor ouderen en voor iedereen die van swingen houdt. Kom jij ook?

Dansen daagt je hersenen uit een leven lang!
Alzheimer Café Lingewaard wil samen met het Danspaleis ouderen met dementie, hun mantelzorgers, hun familie (kinderen en kleinkinderen), zorgprofessionals en alle andere geïnteresseerden een onvergetelijke avond bezorgen. Op deze manier willen zij de mensen stimuleren lekker te bewegen en te genieten. Contact maken door middel van dans- en lichaamstaal werkt goed. Een uitnodigende hand om te dansen en een grote glimlach doen al wonderen. Het is mooi om te zien hoe muziek herinneringen terugbrengt. Mensen maken weer contact of vertellen verhalen van vroeger. Natuurlijk kunnen bezoekers ook een plaatje aanvragen.

Informatie
Plaats: Zandse Kerk, Van Wijkstraat 33, Huissen
Tijd: 13 december. De kerk is vanaf 19:00 uur open. Aanvang: 19:30 uur.
De toegang is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening. Er is beperkt plaats. Meld je daarom snel aan via: w.vietor@alzheimervrijwilligers.nl.