Gezellige Sinterklaas Koffieochtend in Zandse Kerk op 29 november

De laatste woensdag van deze maand staat weer in het teken van warme ontmoetingen en heerlijke geuren bij Stichting de Zandse Kerk. Op woensdag 29 november organiseren ze hun maandelijkse koffieochtend, die deze keer helemaal in het teken staat van het gezellige Sinterklaasfeest.

Met een warm welkom en een vleugje feestelijke sfeer belooft het een gezellig samenzijn te worden. De vrijwilligers van de Zandse Kerk zetten hun beste beentje voor om de bezoekers niet alleen te verwarmen met de aanwezige heaters, maar ook met een hartverwarmende sfeer.

De koffie wordt geschonken vanaf 10.30 uur, maar vanaf 10.00 uur is iedereen al welkom om binnen te lopen. Voor slechts 3 euro per persoon kun je genieten van meerdere kopjes koffie of thee, vergezeld van heerlijke lekkernijen. Het thema van de maand, Sinterklaas, belooft bovendien een extra zoete touch met de hoop op veel pepernoten.

Heb je zin in een gezellige ochtend met fijne gesprekken en lekkernijen? Kom dan naar de Zandse Kerk op woensdag 29 november en beleef samen met de werkgroep Koffieochtenden een warme en feestelijke start van de dag. Voor meer informatie en contact met de werkgroep, stuur een e-mail naar info@u177237p226229.web0160.zxcs-klant.nl.

Tot ziens op de Sinterklaas Koffieochtend!