Inspiratiemarkt ‘Afscheid en Gedenken’ in de Zandse Kerk

Inspiratiedag ‘Afscheid en Gedenken’ in de Zandse Kerk

 

In 2019 organiseerde Aster Uitvaartzorg in de Zandse Kerk in Huissen de succesvolle Inspiratiedag ‘Afscheid en Gedenken’. Na de coronaperiode is het weer tijd om opnieuw een inspiratiedag te organiseren en wel op zondag 8 oktober a.s.

Tussen 11.00 en 16.00 uur wordt u laagdrempelig geïnformeerd over de mogelijkheden rondom afscheid nemen en gedenken. Zeker wanneer u dit niet direct nodig heeft, is het aan te raden om een kijkje te komen nemen en u te laten inspireren door de vele mogelijkheden die er zijn. Tegenwoordig zijn uitvaartwensen heel divers en persoonlijk; in de zoektocht naar passende diensten en producten kan de inspiratiemarkt ondersteuning bieden. Van uitvaartkisten tot bloemsierkunst, van bijzondere urnen, informatie over erfrecht tot rouwverwerking; het is allemaal te zien en te ervaren.

Deze inspiratiedag wordt georganiseerd door Aster in samenwerking met de Zandse Kerk. Deze locatie leent zich uitstekend voor als afscheidslocatie voor een ceremonie, borrel of samenzijn naar wens. De vrijwilligers van de Zandse Kerk leggen graag uit hoe divers de mogelijkheden zijn.

Er is muziek en ook voor een hapje en drankje wordt gezorgd, dus alle reden om even binnen te lopen. U bent van harte welkom!

Zandse Kerk, 8 oktober 11.00 – 16.00 uur.

Meer informatie? www.aster-uitvaartzorg.nl, bereikbaar via telnr: 026- 20 22 388