Koffiemorgen weer een succes met het thema schoonmaak!

Op de allerlaatste dag van mei vond onze maandelijkse koffiemorgen plaats en het was wederom een groot succes! Deze keer stond het evenement in het teken van het thema “schoonmaak”. Het was een ochtend vol gezelligheid, leuke gesprekken en natuurlijk heerlijke koffie.

Ansje Verhaegh, onze gastvrouw, verwelkomde de bezoekers met haar warme glimlach en zorgde voor een hartelijke sfeer. Alle vrijwilligers weten met hun enthousiasme en betrokkenheid de gasten direct op hun gemak te stellen.

Tijdens de koffiemorgen is er ook volop gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en nieuwe contacten te leggen. Naast de interessante gesprekken en het delen van ervaringen, was er uiteraard ook voldoende ruimte om te genieten van de heerlijke koffie en de lekkere koeken die werden geserveerd. Wij willen alle bezoekers bedanken voor hun komst en enthousiasme. Het is dankzij jullie dat deze koffiemorgen telkens weer een succes wordt. We streven ernaar om maandelijks de Zandse kerk op basis van een leuke thema’s in te richten, zodat jullie keer op keer geïnspireerd en tevreden naar huis gaan.

Mocht je de koffiemorgen hebben gemist, niet getreurd! Iedere laatste woensdag van de maand is er een koffieochtend. Houd de krant, onze website en sociale media in de gaten voor de aankondiging van de volgende koffiemorgen. We kijken ernaar uit om jullie allemaal weer te verwelkomen en samen een geweldige ochtend te beleven.

Tot snel op onze volgende koffiemorgen op woensdag 28 juni.