Zandse kerk heeft weer verlichte wijzerplaten

De laatste jaren is de verlichting van de 4 wijzerplaten op de Zandse kerk steeds verder achteruit gegaan. De laatste maanden waren nog enkele lichtjes op de wijzers zichtbaar. Het Zandse kerkgebouw is de laatste 4 jaar steeds meer het middelpunt van onze gemeenschap geworden en dus vond het bestuur van Stichting de Zandse kerk dat de kerk met zijn uurwerk ook in het donker zichtbaar moet blijven. Jaap Hendriksen heeft de afgelopen maanden contacten gelegd met enkele sponsoren. Dankzij de sponsoring van het Gerrit Jeurissenfonds en de Gebroeders Heijting werd afgelopen donderdag de 4 uurwerken van prachtige nieuwe led verlichting voorzien. Na een dag werken op grote hoogte kun je nu van alle vier kanten de tijd in het donker weer goed aflezen. Als je komt aanrijden vanuit Huissen Bemmel of Angeren zie je van ver de verlichting van de kerktoren.

Het bestuur van Stichting de Zandse kerk bedankt het Gerrit Jeurissenfonds en de Gebroeders Heijting voor hun gulle bijdrage.