Kinderen van het Sterrenbos geven mooie uitvoering in de Zandse kerk

Woensdagmorgen 15 februari kwamen de kinderen van het Sterrenbos al vroeg de Zandse kerk inlopen. Je zag de spanning op hun gezicht. De kinderen van diverse groepen hadden samen met een muziekdocente van Clink een mooi muzikaal programma ingestudeerd die ze deze morgen aan hun ouders/verzorgers, oma’s/opa’s mochten laten horen. Het werd een heel gevarieerde voorstelling waarbij de verschillende groepen konden laten horen wat ze de afgelopen 6 weken ingestudeerd hadden. Zo was er een groep die met kleine gitaren een liedje ten gehore bracht en andere groepen begeleiden hun optreden met boomwheckers. Het aanwezige publiek genoot van de mooie optredens. Het is geweldig om te zien dat wij op het Zand een mooi gebouw hebben waar zo veel mensen tegelijk kunnen genieten van een mooi optreden.