Laatste koffiemorgen in 2022 in Zandse kerk weer succes.

Het afgelopen jaar hebben de vrijwilligers van de Zandse kerk voor de 9de keer de koffieochtend georganiseerd. En dat dit aan de behoefte van veel inwoners van het Zand en Huissen voldoet blijkt iedere keer weer.

Nadat de lockdown was opgeheven hebben gastvrouwen de draad weer opgepakt en konden de inwoners van Huissen en het Zand op 30 maart weer genieten van een gezellig samenzijn met koffie en iets lekkers. Was in maart de opkomst nog wat beperkt, de volgende koffieochtenden kwamen steeds meer bezoekers.

De sfeer en het ongedwongen samenzijn wordt door iedereen geroemd. Inmiddels weten iedere maand gemiddeld 80 bezoekers de Zandse kerk te vinden. De gastvrouwen maken er dan ook altijd een feestje van. In november ontving iedere bezoeker een mooi kerstengeltje, gemaakt door Betsie Jansen van Deelen. En nu werden ze getrakteerd op heerlijke oliebollen, gesponsord door Theo Peek, en Mon Petit Chocolaterie (bonbons).

Wat ook opvalt is dat er steeds meer nieuwe bezoekers bij komen die dan ook altijd door de gastvrouwen persoonlijk worden verwelkomd. Ze hebben ook geen moeite om bij een tafel aan te schuiven.  Het is altijd een feest van herkenning.

Het bestuur van Stichting de Zandse kerk is dan ook heel trots dit evenement in huis te hebben. Hiervoor verdienen de gastvrouwen een groot compliment. Dankzij de inzet van de deze dames zijn wij er ook van overtuigd, mits corona ons niet weer lastig komt vallen, dat in 2023 er 12 koffieochtenden georganiseerd zullen worden. Wij hopen in 2023 nog meer mensen in de Zandse kerk te kunnen begroeten en wensen ieder een heel mooi maar vooral gezond 2023 toe.