Op de koffie in de Zandse Kerk

De maandelijkse koffieochtenden in de Zandse kerk worden goed bezocht, vele trouwe bezoekers en families zien we elke maand weer terug. De familie Slinkman is zo’n familie, zij vinden de koffieochtend heel belangrijk zeggen ze: “want het is altijd gezellig om elkaar weer te zien en ook om andere mensen te spreken. We komen graag hierheen.” En dat vinden wij superleuk om te horen natuurlijk!
Woensdag 30 november is de volgende ochtend, we beginnen om 10.30 uur met koffieschenken en vanaf 10.00 uur kunt u binnenlopen en een mooi plekje zoeken. De kosten zijn 3 euro per persoon. Welk thema zou Betsie nu gekozen hebben wat betreft de decoratie? Het is bijna Sinterklaas dus we laten ons verrassen!

Iedereen is van harte welkom en we zien jullie graag op woensdag 30 november op onze koffieochtend.
Voor contact met de werkgroep Koffieochtenden mail naar info@u177237p226229.web0160.zxcs-klant.nl