Vrijwilligers Zandse kerk voorgedagen voor vrijwilligersprijs 2022

Afgelopen week ontvingen wij het verzoek voor een overleg op Woensdagmiddag 9 november waarbij door de aanvrager gevraagd werd om daar enkele vrijwilligers bij te betrekken. Er werd niet bij vermeld waarom maar het zou wel leuk zijn.

En zo waren Riet Vermeulen, Arnold Ratering, Bertus Damen en Theo van Vuuren woensdagmiddag in de Zandse kerk. Om 13.00 uur melden zich 3 personen in de kerk. Al snel werd ons duidelijk wat de reden van onze bijeenkomst was.

Ieder jaar organiseert de Gentenarren i.s.m. SWL en Gemeente Lingewaard een gala waarbij o.a. de winnaar van vrijwilligersprijs bekend gemaakt wordt. Voor 2022 zijn de vrijwilligers van de Zandse kerk een van de drie genomineerden. Tijdens het gala op 18 november in Providentia Gendt zal de winnaar bekend gemaakt worden.

De vrijwilligers van de Zandse kerk zijn blij verrast en zien dit als een extra stimulans om er voor te zorgen dat het Kerkgebouw met als zijn activiteiten behouden blijft voor de Huissense maar vooral Zandse inwoners. Wij bedanken dan ook de initiatiefnemers die onze vrijwilligers hebben genomineerd.