Betuws Orkest Senioren en zeemanskoor Schip Ahoy

24-11-2019 Tijd: 14:30

BOS, Betuws Orkest Senioren, en zeemanskoor Schip Ahoy slaan de handen ineen en geven samen een concert ten bate van KIKA.

Schip Ahoy geeft meerdere concerten per jaar in de regio en in het land. Het koor staat bekend om de meeslepende wijze waarop het een gevarieerd repertoire, waaronder natuurlijk zeemansliederen, op de bühne brengt.  BOS, opgericht eind 2018, timmert in die korte periode al flink aan de weg en is inmiddels  geen onbekende meer in de regio. Het orkest heeft een geheel eigen sound en al enkele succesvolle optredens achter de rug. Het brengt eigen bewerkingen van vlotte aanstekelijke nummers waarmee ze volop lof oogsten. En natuurlijk wordt er ook gezamenlijk gespeeld en gezongen. Kortom, een middag die u niet mag missen, gezellig, sfeervol, luisterrijk en waarmee u ook nog eens een goed doel steunt. Aanvang: 14:30 uur. De zaal is open vanaf 14.00 uur.
Entree € 7,50 (incl. kop koffie/thee). Kaarten verkrijgbaar in de kerk of via: Geert de Bruin, gdeb6870@gmail.com