Jubileumconcert Feelin Good

17-11-2019 Tijd: 14:30

Met veel enthousiasme brengt Feeling' Good een breed repertoire ten gehore, van muziek uit de jaren zestig en zeventig tot actuele hits en musicalnummers. Deze nummers zijn overwegend Engelstalig, maar ook andere talen worden niet geschuwd. Het koor met meer dan vijftig leden bestaat uit sopranen, mezzosopranen, alten, tenoren en bassen. Dit alles onder leiding van dirigent Piet van der Sanden.

Professionele muzikanten begeleiden tijdens dit jubileumconcert muzikaal het koor. Naast solisten uit het eigen koor, zullen er ook gastsolisten te horen zijn.

Kaarten reserveren à 7,50 euro per stuk bij de penningmeester Hans Stoffels per email: bergenden@hotmail.com met opgave van het gewenste aantal en betalen op onze bankrekening NL 03 RABO 0384019315 t.n.v. Koor Feelin Good o.v.v. kaarten jubileumconcert.

De kaarten kunt u op de dag van het concert ophalen bij de ingang van de kerk, graag voor 14.00 uur. Uiteraard zijn er ook nog kaarten bij aanvang van het concert te verkrijgen, maar het aantal is beperkt; reserveren is verstandig.