Sint Maarten-optocht

10-11-2019 Tijd: 17:30

Kinderen in de basisschoolleeftijd (en hun ouders) zijn op zondag 10 november om 17:30 uur met lampion welkom in de Zandse Kerk. Voor 2 euro kunnen de kinderen dan een mooie snoeptas versieren. Daarna gaan we in optocht langs de vrolijk verlichte Zandse huizen voor een snoepje, een koekje of fruit. Loop jij ook dit jaar weer mee? Vergeet vooral je zangstem niet.

Aan het einde van de wandeling krijgen de kinderen nog een lekkere warme chocomelk. Om 19:00 is het afgelopen. Aanmelden van tevoren is niet nodig.

Kinderen die alvast in de stemming willen komen, kunnen thuis het liedje oefenen:

Sint Maarten, Sint Maarten!

De koeien hebben staarten!

De meisjes hebben rokjes aan,

Daar komt Sint Martinus aan!

Mogen de kinderen bij u aanbellen?

Verzoek aan de bewoners van het ’t Zand om met een kaarsje voor het raam aan te geven dat de kinderen welkom zijn.