Film The Father

In de Zandse Kerk, van Wijkstraat 33, Huissen draait op woensdagavond 10 augustus de ontroerende film The Father. De film begint om 20:30 uur. De kerk is open vanaf 20:00 uur. De toegang is gratis. Wel graag je komst melden per mail: communicatie@zandsekerk.nl  Na de film is er gelegenheid tot napraten aan de bar.

The Father is een fascinerend portret van een man die zijn grip op de realiteit aan het verliezen is. Zijn geheugen laat hem steeds meer in de steek. De briljante vertolking van The Father door Anthony Hopkins laat je geen moment los!

Olivia Colman als zijn dochter Anne, maakt zowel haar onmacht als haar liefde voelbaar. Anne zoekt opnieuw een verzorgster voor haar vader Anthony, die steeds weer alle hulp afwijst. Ze wil er zeker van zijn dat er goed voor hem gezorgd wordt wanneer zij er niet is. De regisseur heeft de film zo gemaakt dat de kijkers het verhaal beleven door de ogen van Anthony en zij voelen als het ware zijn verwarring. De kijkers zien niet alleen wat dementie met een persoon doet, zij ervaren het ook voor zover dat kan.

Bekijk hier de trailer https://www.youtube.com/watch?v=sOt0j6d-nW0